ancient-1807518__340

Sanmeigaku nieuwe datum!!

Wegens groot succes en enthousiaste reacties, een nieuwe datum voor de workshop Sanmeigaku!!

Zaterdagmidag 27 januari van 13.00 tot 16.30 uur komt Ronald ter Heegde nogmaals naar ons energiecentrum. Je kunt vanaf nu reserveren!

Ronald ter Heegde is Energetisch Therapeut/ Oosterse Natuurleer; SANMEIGAKU. Hij komt bij ons een workshop geven over Sanmeigaku. Deze Oosterse Natuurleer vertelt je, aan de hand van je geboortedatum, wie je bent, waar je in het leven tegenaan loopt en hoe om te gaan met belangrijke beslissingen in je leven. Hierbij worden 5 elementen, Yin-Yang, en de Zon en Maan gebruikt, evenals de 12 Chinese Dierenriemtekens. Je mag zelf je “Levensveld” invullen en daarna volgt de analyse/uitleg. Een gezellige middag/avond met verrassende resultaten!!!!!

Het zijn iedere keer weer bijzondere midddagen vertelt Ronald, men gaat altijd weer met een goed gevoel naar huis, omdat je weer een stukje dichter bij jezelf mocht komen. Om jou de kans te geven hier aan mee te doen, hebben we één extra middag gepland.

Kosten: € 20,- p.p. (incl. koffie/thee, water)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *