zen-509371__340

Connecties een groot succes!

Volverwachting was er een groep mensen samen gekomen om te luisteren en te ervaren. Ja, naar wat?

Velen van ons hebben al verschillende levens op aarde geleefd. In al deze levens mocht je leren; hoe om te gaan met emoties. Je krijgt je leven steeds te leven in een andere vorm. Soms werd je vernederd, soms juist opgehemeld, dan was je rijk, dan weer arm enz.…. je mag dit zien als leerprocessen. Toch heb je pakketjes meegekregen die niet of onvoldoende verwerkt zijn en waar je nu in dit leven last van hebt.

De groep die bij elkaar waren, hadden allemaal iets gemeen met elkaar, uit één of ander leven. We konden broers geweest zijn, ouders van elkaar, geliefden enz.… in die levens hadden we dingen gedaan waar we nu geen weet van hebben maar waar we nu wel last van kunnen hebben. Dit werd duidelijk op deze middag en we kregen de mogelijkheid om het te begrijpen, een plaatsje te geven en soms konden we het los laten. De blokkade kon weg en er vond doorstroming plaats. Iedereen heeft iets mogen ervaren! We gaan Ronald zeker uitnodigen om nog eens te helpen met het duidelijk maken en oplossen van (oud)karma.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *