_DSC4518 HR EC Het Spiraal aug. 2017 Irene van Wel Fotografie

Paranormale avond VOLZET

De paranormale avond van donderdag 14 december zit al helemaal vol!

Surprise-avond

Donderdagavond 14 december geven Inge, Stefan en Margo een surprise-avond. We vonden het vorig jaar zo leuk om te doen, samenwerking is kracht, gaan we dit jaar weer doen! Hoe en wat we gaan doen blijft nog een verrassing. Een tipje van de sluier: De avond zal in het teken staan van het innerlijke kind. Wij gaan het innerlijke kind in jou aan raken door middel van woorden, kleur en healing, zodat er eventuele blokkades opgeruimd mogen worden en er mogelijk doorstroming zal plaatsvinden. We gaan voor het bij-elkaar zijn en voor de gezelligheid en ……. dat je met een mooie boodschap het nieuwe jaar in mag!

Liefs, Margo, Stefan en Inge

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *