20181109_160025

Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding

Er is blijkbaar op dit gebied nog onvoldoende duidelijkheid, op aards en op zielsniveau. In de workshop, gegeven door Marie-Claire (schrijfster van het sprookje van de dood) mocht ik ervaren hoe anders eenieder omgaat met het sterven van hun dierbare. Bij sommigen kwamen er soms nog onverwerkte emoties omhoog. Wat mij op deze dag ook duidelijk werd was dat er voor mij niet veel nieuws werd verteld. Natuurlijk en gelukkig kwamen er wel wat tips, maar over het algemeen klonk het voor mij heel bekend. Dit heeft mede te maken met de voorgaande jaren waar ik werkzaam was in een avondwake groep en ook in de jaren van mijn mediumschap en in het gewone leven heb ik het nodige meegekregen. Ik voel me nu een stuk zelfverzekerder en dat was mijn bedoeling toen ik me inschreef voor deze workshop.

Ja, ik ben trots op mijn certificaat voor stervensbegeleiding die nu ingelijst in onze behandelkamer hangt.

Wil jij hulp van mij wanneer er een dierbare op sterven ligt? Deze hulp mag voor jezelf zijn, voor degene die stervende is of voor beide. Met mijn invoelend vermogen en met de opgedane kennis brengen we dit samen tot een vredig- goed voelend ‘overgaan’. Bel mij gerust: 06 52447786

Liefs, Margo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *