hiking-1312227__340

Harts-tocht terug van weggeweest!

De harts-tocht is terug van weggeweest!
(maar dan in een vernieuwd jasje)

Lekker de natuur in, genieten van alle kleuren groen, de stilte of juist luisteren naar de geluiden van diertjes. Voel de wind door je haren, langs je wangen of voel de regen die soms als een douche over je heen gaat.

Energie op doen in de ‘gezonde buitenlucht’ !!

1x in de maand op zondagochtend

Starten met met koffie/kruidenthee en iets lekkers. Lekker samen wandelen in de buitenlucht (we lopen over het algemeen in stilte) Wanneer we terug komen delen we onze ervaringen (eventueel met uitleg/boodschap) en genieten we van een heerlijke kop eigengemaakte soep en een broodje. Rond 13.00 uur is de afsluiting en je hebt verder de gehele middag en avond nog voor jezelf!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *