Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatief met hart en ziel

14 juni van 09:30 - 12:00

20160212_101017

Creativiteit is belangrijk voor kinderen, dat weet iedereen. Maar weet jij ook dat het belangrijk is voor jou als volwassene. Door creatief bezig te zijn zet jij het deurtje van je hart open en omdat jij jezelf opent, geef jij het kind in jou, toestemming om er op dat moment te zijn. Hoe meer jij op deze manier bezig bent hoe vrijer jij (en je innerlijk kind) je gaat voelen, in het uiten van emoties, in het bewust worden van wat jij voelt. En op den duur weet je dat het goed is wat je voelt, het mag er zijn. Jij mag er zijn!

We gaan werken met steeds ander materiaal bijv. houtskool, Oost-Indische inkt, pastelkrijt, klei, verf, bijenwas, scheur en knipwerk, werken met thema’s, vrije keuzes, genieten en bezig zijn, kleurpotloden, vetkrijt, stiften of allerlei materialen gecombineerd. Laat je verrassen door wat er diep van binnen in jou zit en door middel van ‘doen’ zichtbaar wordt gemaakt!

Programma:
Starten met koffie/thee en iets lekkers, een korte meditatie en een inzichtkaart, uitleg materiaal van die ochtend, aansluitend werken met deze materialen. Bespreking werkstuk: Waar ben je nu/waar mag je nog aan werken, wat zie je misschien over het hoofd/ wat mag je loslaten/ door wat of wie laat jij je nog beïnvloeden enz.. Het is dus op een aardse manier bezig zijn met je zielsgevoel. Uit je hoofd en in jouw gevoel! Zo krijg je duidelijk wat er in jouw leeft en wat gezien mag worden.

Data: vrijdagochtend  14 juni  van 09.30 uur tot 12.00 uur.
Kosten € 35,- p.p.  incl. koffie/thee en alle materialen!!

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
09:30 - 12:00

Organisator

Locatie

Energiecentrum het Spiraal
Diesterbaan 72
Weert, 6006 TC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 495 785301
Website:
http://www.echetspiraal.nl