** Energetisch reinigen van woningen **

Overal om ons heen hangt energie, positief maar helaas ook wel eens negatieve energie. Negatieve energieën kunnen bijvoorbeeld zijn: Kruisingen van wateraders met aardstralen.

Iedereen heeft weleens gehoord van wateraders, wateraders zijn niets anders dan onderaardse gangen waar water doorheen stroomt. Veel mensen laten in hun achtertuin, weleens een waterput slaan, wanneer je dan water uit de grond pompt, haal je dit water dus uit een waterader. Door deze wateraders stroomt het water, dit geeft een positieve energie stroming naar boven (aardoppervlakte) hoe groter de waterader, hoe meer water er doorheen stroomt, hoe meer energie er naar boven toe draait.

Zo’n zelfde energie heeft ook een aardstraal. Aardstralen zijn energiebanen die net over onze aardkorst heen lopen, ook de aardstralen (veelal ook wel looilijnen genoemd) brengen een positieve draaiende energie met zich mee. Wanneer deze energieën elkaar kruisen dan krijg je het zelfde effect als bij bijv. een magneet of batterij, je hebt dan twee + energieën die dan samen een – energie worden. Wanneer deze energie bijna de hele dag en/of nacht om ons heen hangt geeft dat geen prettig gevoel. Mensen slapen slecht, kinderen zijn bang, je wordt eerder ziek, bent moe wanneer je opstaat.

Verder kunnen we ook te maken hebben met andere soorten energieën denk hierbij aan angst of woede, haat die zich op bepaalde plekken gebundeld hebben, ook kan het zijn dat er Entiteiten aanwezig zijn, dit zijn overleden personen, dieren die zijn blijven hangen tussen hemel en aarde, en door middel van onprettige signalen laten weten dat ze er zijn.

Deze problemen kunnen veelal opgelost worden door jezelf, je huis, gebouw of tuin eens energetisch te laten reinigen. Negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Stefan mag met behulp van zijn gidsen en door middel van een door zijn gidsen aangereikt gebedje (je kunt het vergelijken met mensen die pijn weg kunnen bidden bij anderen), de negatieve energie omzetten in positieve energie. Wanneer hij dit samen met zijn gidsen heeft gedaan zul je merken dat er binnen enkele dagen veel in jouw omgeving zal veranderen, de rust bij jezelf, partner, kinderen, in huis om je heen zal terug keren, dingen die onverklaarbaar waren vallen nu op zijn plek, de angst voor de negatieve energie die er was zal er niet meer zijn.

Kosten € 75,- (excl. reiskosten)

crystals-1567953__340