** BIK **

BIK (Begrip voor Ieder Kind) training

Hoe vaak heb je als begeleider het gevoel dat er iets in het kind leeft, waar je maar geen grip op krijgt. Je wil graag helpen, het kind begrijpen maar hoe? Wat voor signalen geeft het kind je? En hoe kun je daar als begeleider iets aan/mee doen? Met deze training streven wij naar meer begrip voor het kind en wat je kan doen om het kind beter te begeleiden. We gaan door een andere bril leren kijken. En het mooie is; zowel het “aardse” als het “spirituele” komt aan bod!

De training gaat je inspireren, inzichten geven, we gaan van en met elkaar leren, naar jezelf kijken, bewust en op een andere manier naar kinderen kijken. Met prachtig (beeld) materiaal, eigen ingebrachte casus(sen) en handreikingen om direct toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Enkele thema’s zijn;
– Hoe en wat ervaren kinderen en hoe de maatschappij de kinderen vormt.
– Energie vormen, wisselwerking hiervan en invoelen. Het kind begrijpen door ook naar jezelf te kijken (met eigen casus)
– Begeleiding kind; Wat is DE waarheid?! werken met metaforen en hooggevoeligheid.

Leerkrachten, coaches, begeleiders en eenieder die met kinderen werkt en graag inzicht in zichzelf en de kinderen van deze tijd willen.

Kosten € 172,50 p.p. incl lunch en certificaat.

bik training spiraal